Vapis

Forside Vapis
Køb e-bog 

Vapis – science fiction

“Hvad fanden er det?” hvisker Mogens. Han ser på Tores og Antons lige så overraskede ansigter. Anton er holdt inde med at snitte netmaskerne over. Tore er stivnet let foroverbøjet, mens han stirrer ned på armen. Mogens følger hans blik. Armen er kort og kraftig. Men det mest iøjnefaldende er hånden, labben, eller hvad ellers han skal kalde den; den er stor, næsten lige så lang som selve armen og bred med lange fingre og svømmehud.

Det som først lignede en umenneskelig skabning, hentret op fra det sorte dyb, viser sig at være et intelligent og hyper-sanseligtr væsen fra et andet univers. Et væsen der i sin kamp for at overleve, tvinger Tore ind i sin forunderlige verden.

Med Tores hjælp indledes en kamp mod tiden og den lokale befolkning for at få vapis tilbage i sit rette element. En kamp, der får skæbnesvanger betydning for både Tore, pigen i rullestolen, den nysgerrige journalist og ikke mindst for vapis. Fortællingen er en bogstavelig talt gnistrende beretning om mødet mellem to væsener, to vidt forskellige verdener og om deres fælles bestræbelser på at forstå og hjælpe hinanden.

En fortælling fyldt med dramatik og spænding, og samtidig en smuk historie om kærlighed og tillid.

Forside Lennart Forup

 

 

 

 

Bøger for unge og voksne