Djengis Khan

 Djengis Khan I ForsideDjengis Khan II ForsideDjengis Khan III Forside

Forsider Birde Poulsen


(…) Slutningen er så nervepirrende, at man næsten ikke kan vente med at læse tredje bind. Det er en storslået fortælling, som er velskrevet og grundigt researchet af Silja Bødker.

Folkeskolen Mads Johannes Nielsen


Blodbrødre er fuld af action og spænding. Det er bestemt ikke et kedeligt liv Temujin lever og man trækkes nærmest viljeløst med fra den ene situation til den anden.

Fortællingen Lone Petersen


Til døden, anda! Er en både solid og veliscenesat opfølgning på Blodbrødre, som også var rigtig god. Jeg glæder mig til at høre mere om Temujin, han er et interessant bekendtskab

Fortællingen Lone Petersen


Nådesløs var denne krigsherre uden tvivl, men samtidig gavmild over for de mennesker, som var ham tro. Silja Bødkers portræt er fængende og flot.

Weekendavisen Damian Arguimbau


Djengis Khan III, Profetien

Det er en god roman, og man kan mærke den store mængde research, forfatteren har været igennem, før hun begyndte at skrive. Den kan virke tung, fordi man til tider får for meget information serveret, og ikke så megen historiefortælling. Men hvis man er historisk interesseret og holder ved, bliver man også belønnet, med en medrivende fortælling, om en af historiens største krigsherrer.

Lektørudtalelse Martin W. Hansen


Sagaen om Djengis Khans vej til magten er et forrygende åndeløst spændende historisk action-drama. Bogen er fuld af kampscener, men giver samtidig et fascinerende og rørende indblik i en verden fuld af fremmedartet og eksotisk moral.

Fortællingen Lone Petersen


Handlingen springer også i tid og sted, så man bliver rundtosset på den gode måde. Det er et utroligt stof, som Silja Bødker har tæmmet og gjort nærværende. Man er med, lige fra den første pil hvisler hen over siderne.

Politiken Steffen Larsen


En velunderbygget og indimellem spændende historisk roman.

Lektørudtalelse Elin Søborg


 

Bøger for unge og voksne