Dødens ventesal

Dødens Ventesal Forside

Forside Christian Guldager

(…) men bskrivelserne af de døde er stressende og oprivende læsning, ligesom mobbescenerne også gjorde indtryk på mig. Bogen er krævende at læse med et stort persongalleri og mange sceneskift, men den er sprogligt sikker og med en hovedperson, som man tror på.
Samlet konklusion
En velskrevet og vedkommende bog, som tager fat i to vigtige emner: Mobning og død som følge af selvdestruktiv adfærd. En bog som kan fange mange.

Lektørudtalelse Elisabeth Bennetsen


Silja Bødker kan skrive – her er ingen småfejl og den actionfyldte handling river læseren med (…) Bogen er ubehageligt velskrevet, med masser af overnaturlige elementer, der hæver den over det socialrealistiske og gør den til en spooky ghoststory.

Weekendavisen Emil Blichfeldt


Aldrig har en bog været så fængende, dette i høj grad på grund af temaerne, som behandles. Sproget er tilpas beskrivende og dette bevirker at fortællingen virker realistisk og imaginær.

Kultur For Unge Emilie Frederikke Mariendal


(…) men forventninger eller ej, så synes jeg at det var en god bog. Ideen var ret original, det var den i hvert fald for mig, og jeg har heller aldrig set forfattere skrive så åbent om døden. Jeg synes ofte, at det virker som et tabu, men her er Silja god til at åbne op ogsat perspektiv på det hele. Hele det univers, hun får opbygget, kan jeg godt lide (…)

boggnasker

Bøger for unge og voksne