Nyheder

2021

Novelle konkurrence Forlaget Krabat

Forlaget Krabat udskrev en novelle konkurrence i foråret. Emnet skulle handle om gammel dansk folklore. Jeg skrev et bidrag og kom med sammen med 22 andre forfattere. Novellerne bliver samlet til en antologi, som udkommer i november – bogens dag.
Min novelle HESTEN AF VAND handler om åmanden.

Forlaget Krabat

2020

August
Der arbejdes på, at Vildskud bliver indlæst til Lydbog. Da Julie Hastrup i år har udgivet en krimi med samme titel, får min roman Vildskud som Lydbog en ny titel og forside.

2019

Juni
Træd ind i de mongolske nomaders verden, når Nationalmuseets særudstilling ”På Djengis Khans Stepper” åbner 7. juni. Forude venter en tidsrejse i den transsibiriske jernbane, en himmelstræbende ger, en magisk bålplads og en krigermumie.

Pressefoto: Morgan Silk

Min roman TEMUJIN om Djengis Khan kan købes her.

_______________________________________________

 

Så er forsiden til VILDSKUD klar. Det er Jes Madsen / Imperiet, der står for den del. Det var også Imperiet som lavede forside til TEMUJIN. VILDSKUD udkommer den 28. juni. 2019

April 2019. Ny roman fra min hånd på vej – igen for voksne. VILDSKUD, en spændingsroman om voldspræget familiemønster, galskab, voldtægt og forfølgelse. Romanen foregår nutidigt og udspiller sig i et skovhuggermiljø i Sverige.

Marts 2019. Jeg har fået lavet en ny forside til MØGTØS, en af mine ungdomsbøger om mobning.

 

  

2018

Moesgaard Museum har en særudstilling om Mongoliets nomader – og selvfølgelig også Djengis Khan. Udstillingen strækker sig til april måned 2019.
Min roman Temujin, om Djengis Khan, kan også købes på Moesgaard Museum.

https://www.moesgaardmuseum.dk/besoeg-os/guidede-ture/paa-djengis-khans-stepper/

 

 

Bøger for unge og voksne