Ild & Vand 1

Klik på bogside for at læse uddrag fra bogen.

Køb Ebog 

Ild & Vand 1

Da Elena føder to børn en stormfuld mørk nat, deler hendes smykke sig i to, ét til hvert barn, og en pagt besegles. Netsi er lys og glad, hvor Onam er opfyldt af mørke, farlige kræfter, og Elena har betalt en dyr pris med sine børns sjæle.
Blod, ild og vand er nogle af ingredienserne i det 4. århundredes barske og krigshærgede hverdag, hvor kun den stærkeste overlever.
På en rejse til Pannonien forliser et skib med Onam som den eneste overlevende, og en lang og farefuld kamp for at overleve begynder, med kun ulve og den vilde natur omkring sig.
Onam møder Aleda, en hunner-dreng på hans egen alder, og nu starter rejsen tilbage til familien, til den lyse Netsi og det sidste opgør. Men – først er der slag, der skal kæmpes, og mørkets magter ligger hele tiden som en sort tåge over Onams skæbne.

Onam begærer den unge pige Helia, men da hun hører om smykkernes magi, flygter hun både fra ham og sine egne forældre, flygter også for at finde Netsi og få det delte smykke samlet igen.
Efter en lang og farefuld rejse når hun til Thrakien, hvor store mængder af gotere, bekriget og jaget af hunnerne, er trængt over floden og har skabt krig og kaos. Hvis hun finder Netsi, hvordan skal hun så få smykket samlet? Hvordan kan hun – forklædt som mand – undgå tjeneste i den romerske hær, som lider af hård mangel på soldater.

Forside Naja Abelsen

 

Bøger for unge og voksne